MIDDEN - DELFLAND

www.schipluiden.net - het nieuwe adres op internet

Na wat omzwervingen zijn alle Schipluiden Pages bij elkaar op een nieuwe, vaste plaats onder gebracht op het Internet: http://www.schipluiden.net.

Een aantal knoppen is veranderd; nieuwe zijn er bij gekomen: 

  • Agenda: met activiteiten in de gemeente en de regio.
  • Bewoners: Een lijst van bewoners en Email adressen

Heb je iets leuk te melden of mis je iets op de site: geef eens een hint. Ook als je een leuk artikeltje of verslag hebt: stuur het op!

Aanvullend op de site van de gemeente Schipluiden: http://www.schipluiden.nl (later in 2000) willen de Schipluiden Pages aanvullende informatie (en vooral beeldmateriaal) bieden over de gemeente Schipluiden.

Hoe de Schipluiden Pages zich verder ontwikkelen? Dat hangt voor een groot deel af van de belangstelling. Is er iets te melden of een leuk artikel te publiceren: hier kan het!! Gebruik het Email adres onder aan de pagina.

Let op!!!: Er is ook een zogenaamde bedrijvensite waarvan de status onduidelijk is. In tegenstelling tot wat daar vermeld wordt heeft de gemeente géén informatie aan deze organisatie gegeven. Als u, als bedrijf, daar reclame wilt maken, kijk goed uit!! het adres is: http://www.schipluiden.com